Flashback Festival op De Lilse Bergen!

Bass Events proudly presents Flashback, a hardstyle music festival.

Waar?

Het Flashback Festival wordt volledig ingericht op de evenementenweide van De Lilse Bergen.  De dagrecreatie is open tijdens het festival.

Wanneer?

Op zaterdag 14 september wordt de evenementenweide van De Lilse Bergen weer omgetoverd tot een uitgaansparadijs voor de jeugd!

Bereikbaarheid.

Voor festivalgangers worden parkings voorzien en aangeduid van op de toegangswegen.  Ook de Kiss- & Ride zone is bereikbaar vanaf het rondpunt.

De inkom van de dagrecreatie blijft bereikbaar.  Volg hiervoor de aanduidingen en omleidingen.

Gelieve niet te parkeren langs de Strandweg.  Dit zorgt enkel voor hinder van het verkeer en zal daarom ook beboet worden.

Voor jaarkampeerders blijft de camping bereikbaar, maar je moet rekening houden met omleidingen.  Alles zal ongetwijfeld goed aangegeven worden door de organisatie.  Houd je toegangspas voor de slagbomen bij de hand.  Op vertoon van deze badge, geraak je vlot tot aan de camping!


Camping en dagrecreatie.

De organisatie heeft geen festivalcamping voorzien.  De camping De Lilse Bergen zal op 14 september gesloten zijn en boekt ook geen festivalgangers.  Regel alvast je vervoer terug naar huis!

Tijdens het weekend van Flashback Festival blijft de dagrecreatie geopend.


Toegang Flashback Festival.

Wil je toegangskaarten, surf dan naar de website van Flashback Festival.  Aan de receptie van De Lilse Bergen worden geen kaarten in voorverkoop voorzien.

Parking.

Uit ervaring weten we dat de parkeergelegenheid tijdens festivals  beperkt is.  Parking 6 tegenover de inkom van de camping, wordt opnieuw gebruikt voor VIP's van het festival en is niet beschikbaar voor kampeerders.  Daarom vragen we je je tweede wagen thuis te laten.

Voorverkoop Flashback: www.flashback.bassevents.be/.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje