Dagje uit met zwemvijver en speeltuin!

Zin in een onvergetelijk dagje uit?  Kijk je uit naar een frisse duik in de uitgestrekte zwemvijver?  Klaar om de reuzegrote speeltuin te ontdekken?  Op De Lilse Bergen vind je alles voor een geslaagd dagje uit met heel het gezin of met je vrienden!

Heb je niet genoeg tijd op één dag, boek dan zeker een verblijf op onze 4-sterren camping!  Zo geniet je elke dag van je vakantie van de zwemvijver en speeltuin!


Waterpret in de zwemvijver!  Kinderen Ún volwassenen amuseren zich op een warme zomerdag!  De zwemvijver zorgt voor een heerlijke verfrissing tijdens je dagje uit!  Plons!
Zwemvijver.
 

Zwemvijver.

Rond de vijver werd het domein De Lilse Bergen aangelegd.  Een gedeelte van de vijver is afgebakend als zwemvijver, een ander gedeelte is een plonsvijver met een mega grote speeltuin erin en errond!  Het grootste gedeelte van de vijver is voor de waterattracties: waterfietsen, SUP-boards en kajaks.  Voor alle waterratten is waterpret verzekerd!


De reuzegrote speeltuin is voor kinderen van alle leeftijden!  Klimmen en klauteren, ravotten en schommelen!  Voor peuters en kleuters is er zelfs een peuterspeeltuin!
Speeltuin.
 

Speeltuin.

De speeltuin is meer dan groot genoeg voor een gevuld dagje uit!  De reuzegrote speeltuin is gelegen in en rond de plonsvijver  en is een speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden!  Ook de allerkleinsten beleven een onvergetelijk dagje uit!  Speciaal voor hen is er de peuterspeeltuin met veilige speeltuigen op maat van peuters en kleuters!


Naast zwemmen in de zwemvijver en ravotten in de speeltuin, kan je ook een partijtje minigolf spelen met je gezin of vrienden!  Een toffe activiteit voor tijdens je dagje uit!  Wie wint?
Minigolf.
 

Minigolf.

Heb je tijdens je dagje uit al waterpret beleefd in de zwemvijver en een avontuurlijke tocht gemaakt door de reuzegrote speeltuin?  Dan is het nu tijd voor een partijtje minigolf met het gezin of vrienden!  Probeer zo snel mogelijk de balletjes in de holes te krijgen en word kampioen van de minigolf!


Tijd voor nog meer actie na het zwemmen in de zwemvijver en ravotten in de speeltuin?  Ga naar het attractiepark en kies maar: trampolines, minicars en skelters!
Minicars.
 

Attractiepark.

Springen, tuimelen, draaien, rollen, dat kan allemaal in de speeltuin, maar ook in het attractiepark!  Leef je uit op de trampolines en laat je beste acrobatentoeren zien!  Ga je gang en doe je ding!
Ook de go-cart staat klaar voor een toer op het parcours!  Stoppen bij de slagbomen en voorrang aan rechts!  Voor de rest: trappen maar!
En op de elektrische minicars kunnen de peuters en kleuters een race houden op een veilige manier!
Maar je hebt zeker nog energie over!  Snel terug naar de speeltuin en de zwemvijver!


Een groot deel van de vijver is watersportzone voor de waterattracties: waterfietsen, kajaks en waterwielen.  En daarna kan je je weer amuseren in de zwemvijver en de speeltuin!
Waterfietsen.
 

Waterattracties.

Heb je je al goed uitgeleefd in de  mega grote speeltuin en de zwemvijver, dan is het tijd voor iets anders: de waterattracties!  Met 2 of met 4, met vrienden of met papa en mama, ... een tochtje met de waterfiets over de uitgestrekte vijver is altijd plezant tijdens een dagje uit aan het water!
Kan je goed je evenwicht bewaren?  Test het maar op een SUP-board op de vijver! Blijven staan is de boodschap!
Je kan ook door het water glijden!  Met de kajak scheur je het wateroppervlak in twee!  Peddel over het rustige deel van de vijver en test de slagkracht van je armen!


Op het terras vlakbij de ondiepe vijver, neem je een hapje of een drankje!  Laat de kinderen intussen maar verder spelen in de speeltuin!
Terrasje.
 

Terrasje.

Op het terrasje aan de speeltuin kan je genieten van een frisse drank en een kleine snack.  Vanop je terras zie je de kinderen spetteren in de ondiepe vijver en ravotten in de reuzegrote speeltuin.  Iedereen geniet van een super tof dagje uit!


Waterpret in de plonsvijver, vlotje varen over het water, vrienden bij de vleet, ... een mooi dagje uit op De Lilse Bergen!
 

Openingsuren en tarieven voor recreatie.

Tijdens je dagje uit geniet je van een frisse plons in de zwemvijver terwijl je kinderen tijd en ogen tekort komen in de reuzegrote speeltuin en peuterspeeltuin!  Ook atrracties en waterattracties of een spelletje minigolf, zorgen dat je dagje uit veel te snel voorbij is!

Openingsuren recreatie.
Tarieven recreatie.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje