Zwemvijver vol waterpret!


Zwemmen, plonsen, trappen en peddelen!

Een duik in het frisse water van de uitgestrekte zwemvijver en even lekker zwemmen en plonsen, zo'n waterpret kan deugd doen op warme dagen!  Breng je gezin of vrienden mee voor een dagje uit naar de zwemvijver van De Lilse Bergen!  Waterpret gegarandeerd!  Kies een plekje, leg snel je handdoek open en neem een zalige duik in de zwemvijver!

De vijver van De Lilse Bergen is opgedeeld in verschillende zones: een zwemvijver, een plonsvijver en een watersportzone.  Het gedeelte dat als zwemvijver wordt gebruikt, ligt aan het strand tussen de twee terrasjes van de horeca.

 
De zwemvijver, het strand, een handdoek, ... Kom zwemmen en genieten van een heerlijk dagje uit met je vrienden of je gezin!  Met zo'n zwemvijver is het een dagje uit vol waterpret voor groot en klein!
Klaar voor een heerlijk dagje uit!

Zwemmen en waterpret in de zwemvijver, spelen op het strand, genieten van een terrasje, ... alles kan aan de zwemvijver op De Lilse Bergen!
Strand aan de zwemvijver.
 

Massa's waterpret aan de zwemvijver!

Het strand loopt geleidelijk over in de zwemvijver.  Het voorste gedeelte van de zwemvijver is dan ook heel ondiep.  Hier kunnen peuters en kleuters of grotere kinderen lekker zwemmen.  Aan de waterkant kunnen ze met hun emmer en schop een heus zandkasteel maken!  Water nodig voor de gracht rond je kasteel?  Schep gerust een paar emmertjes uit de zwemvijver!  Hang je intussen vol zand?  Ga dan gauw even zwemmen!
Midden in de zwemvijver, in het diepe gedeelte, is een platform aangelegd.  Vooral de stoere jonge gasten vinden het een uitdaging er naartoe te zwemmen!  Hou je van kriebels in je buik?  Glij van de metershoge waterglijbaan en plons de vijver in!

Eerst wat zwemmen, dan wat rust!

Lekker gezwommen in de zwemvijver?  Toch nog niet moe?  Wat verder op het strand, kan je je vrienden uitdagen voor een match strandvolley.  Het net staat klaar!

Actie alom, veel te doen, zo'n dagje uit aan onze zwemvijver geraakt snel gevuld!  Maar wie weet wil je ook even genieten op een rustiger plekje?  Neem dan je handdoek mee naar de ligweide en vlei je neer in de zon.  Of heb je je boek bij?  Kies maar een koel plaatsje onder de bomen met zicht op de zwemvijver, waar je ongestoord kan wegdromen!  Ook op één van de terrasjes kan je even bekomen van het zwemmen en alle waterpret.  Bestel gauw een heerlijk verfrissend drankje!

 
Lees rustig een boekje aan de zwemvijver terwijl de kinderen zwemmen en ravotten in de zwemvijver!  Volop waterpret of lekker rustig!
Zicht op de zwemvijver, genieten op het strand!

De redders houden een oogje in het zeil aan de zwemvijver.  Veilig zwemmen in de zwemvijver en waterpret waarbij ook ouders geruster zijn, daarvoor willen we zorgen!
Redders houden een oogje in het zeil!
 

Veilig zwemmen in onze zwemvijver.

Tijdens het hoogseizoen en op warme dagen in het laagseizoen zijn er altijd redders aanwezig om toezicht te houden op de zwemvijver, plonsvijver en watersportzone.  Je herkent hen aan de gele t-shirts met logo van het domein.

Het redderslokaal bevindt zich aan de vlaggen tussen de zwemvijver en de plonsvijver, waar de rode stoel boven de vijver komt, vlakbij de horecagelegenheid De Specht.  In het redderslokaal kan je sportmateriaal huren, gevonden voorwerpen afgeven, eerste hulpverlening krijgen wanneer de EHBO-post niet bemand is, ...


Als er geen redders aanwezig zijn, mag je niet zwemmen of spelen in de vijver, zwemvijver of plonsvijver.  De rode vlag zal dan uithangen.  De veiligheid van onze bezoekers is zeer belangrijk voor ons!  Voor waterpret vragen we je dan een andere keer terug te komen!

Openingsuren recreatie.
Tarieven recreatie.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie groepen.
Plattegrond.

Tip: Is een dagje uit te kort?  Reserveer dan zeker een plekje op onze camping !

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje