Veilig spetteren in ondiepe vijver


Hier is de vijver niet diep!

Met een maximum diepte van 50cm, kunnen alle kinderen zich geweldig amuseren in dit stukje van de vijver.  In het gedeelte van de vijver dichtbij de peuterspeeltuin, is het water zelfs nog minder diep, speciaal voor onze allerkleinste vriendjes!
De vijver is hier misschien niet diep, maar de haren zullen toch nat worden!  Let maar op de sproeiers en de omvallende emmers terwijl je de ondiepe vijver oversteekt op weg naar een andere uitdaging in de speeltuin!
De redders zullen samen met jou je kinderen in het oog houden terwijl ze zich uitleven in de ondiepe vijver en speeltuin.  Op die manier werken we mee aan de veiligheid van onze bezoekers!
 
Laat je peuter heerlijk dobberen in de ondiepe vijver!  Is het tijd om te spelen?  De peuterspeeltuin is vlakbij het minst diepe stuk van de vijver!
Piep!

Ook jeugd heeft waterpret in de ondiepe vijver!  Ga de uitdagingen aan van de speeltorens in de plonsvijver!  Of kies je toch voor de glijbanen?  In deze ondiepe vijver heeft zowel klein als minder klein veel waterpret!
Als je valt, val je in het water!
 

Vijver met speeltuin erin en errond!

Wat is er leuker dan een speeltuin in en rond een ondiepe vijver?  Wat wil je meer dan waterpret en speelplezier voor een perfect dagje uit met je kinderen?

En dat geldt niet alleen voor peuters en kleuters die graag pootje baden in het minst diepe stukje vijver aan de peuterspeeltuin!  Ook de jeugd amuseert zich te pletter in de ondiepe vijver!  Daag mekaar uit om de hindernissen te nemen en zo het eiland in de vijver te bereiken!  Of ga je voor een spelletje "vijver-tikkertje" met je vrienden?  Ook daarvoor is dit ondiepe gedeelte van de vijver de ideale plaats!


Vijver voor durvers: op avontuur!

Je kinderen vinden het zalig om van de waterglijbaan met een plons de vijver in te schuiven of over de hangbruggen naar het eilandje in het midden van de ondiepe vijver te stappen!

Wil je een andere weg nemen om de vijver over te steken?  Het vlot ligt klaar op het water!  Alle matrozen aan boord!  Maar wat als het vlot kapseist en alle matrozen in het water vallen?  De kapitein van de piratenboot stuurt een reddingssloep uit om jullie te redden uit de vijver!  Kijk wel uit voor de krokodillen, haaien en ... andere boten, opgeblazen om op dit stukje ondiepe vijver te drijven!

Op het strand aan de vijver kan je het mooiste zandkasteel bouwen!  Of een netwerk graven van waterwegen en met water uit de vijver kijken hoe het water terugstroomt langs al je hindernissen van dammen en bochten!

De vijver aan de speeltuin is zo ondiep dat alle kinderen op een veilige manier een hele dag lang kunnen spetteren en ravotten in het water!  Zowel de stoere jeugd als de peuters en kleuters genieten van massa's waterpret!

 
De piratenboot is gestrand in de ondiepe vijver!  Alle hens aan dek om hem weer op het water te krijgen!  Kinderen spelen en ravotten in de speeltuin en in de vijver!
Schip ahoy!

Openingsuren recreatie.
Tarieven recreatie.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie groepen.
Plattegrond.

Tip: Is een dagje uit te kort?  Reserveer dan zeker een plekje op onze camping !

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje