Sfeer op de camping!

Kamperen heeft vele charmes!  Eén met de natuur, genieten in open lucht, geroezemoes van kampeerders aan hun tent of caravan, gejubel van vrolijke kinderen op weg naar de speeltuin, ...

Kies één van de mooie kampeerplaatsen op onze 4-sterren camping in de Antwerpse Kempen en je vakantie kan beginnen!  Alle kampeerplaatsen op de camping zijn vlakbij een sanitair gebouw gelegen.  De moderne en nette sanitaire gebouwen zorgen ervoor dat onze kampeerders fris voor de dag komen!

Verblijf je op onze 4-sterren camping, dan mag je gebruik maken van de dagrecreatie met zwemvijver en mega grote speeltuin!  De groene omgeving rond de camping nodigt uit tot fietsen en wandelen.  In de zomer wordt animatie voorzien voor de kampeerders: zowel optredens als knutselactiviteiten, spelnamiddagen als sportactiviteiten staan in de animatiebrochure van de camping!  Je hoort het, "verveling" kennen we niet op camping De Lilse Bergen!


Na alle actie in de speeltuin en zwemvijver, is het tijd voor een 4-uurtje aan de caravan op de 4-sterren camping!  Breng je vrienden maar mee!
Toffe camping voor heel het gezin!

Kampeerplaatsen.

Kom je met je eigen tent, caravan of camper naar onze 4-sterren camping?  Kies dan één van de ruime kampeerplaatsen op de camping en maak je klaar voor een heerlijke kampeervakantie!  De meeste kampeerplaatsen zijn voor een tent of caravan.  Een aantal kampeerplaatsen zijn speciaal uitgerust voor kampeerauto's.  Naast de toeristische kampeerplaatsen, zijn er ook seizoen- en jaarplaatsen.


Verhuurmogelijkheden.

Wil je het kampeergevoel opsnuiven, maar heb je zelf geen tent of caravan?  Kijk dan eens bij onze verhuurmogelijkheden op de campingHuur je een stacaravan of safaritent met alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf op de 4-sterren camping?  Wil je een avontuurlijk verblijf in een tipi?  Of ben je op doortocht en biedt daarom een kampeerhut voldoende comfort voor een paar overnachtingen op de camping?  Wie weet is de watertent of foorwagen wel iets voor jou!  En wat dacht je van een echte boomhut?  Spannend!


De Lilse Bergen Vakantiecheques!

Kom je graag kamperen aan een voordeliger tarief?  Dan zijn onze vakantiecheques zeker iets voor jou!

Per 5 stuks kan je deze cheques bestellen voor overnachtingen in het laagseizoen (niet voor periodes waarvoor arrangementen bestaan: 1 mei-periode, Hemelvaart, Pinksteren en herfstvakantie).
Eén De Lilse Bergen Vakantiecheque is goed voor een overnachting voor 4 personen, inclusief elektriciteit.  Per 5 cheques betaal je € 84,50.  Na ontvangst van uw betaling, sturen we de cheques op.  De Lilse Bergen Vakantiecheques zijn geldig tot 15 november van het jaar volgend op de uitgiftedatum.

Begint het te kriebelen?  Bestel dan gauw!


Tarieven en aanvraag informatie camping.

Vraag hier je informatie aan voor een vakantie op de camping.  We sturen je de informatie zo snel mogelijk op.  Ook de tarieven voor de camping kan je hier raadplegen.  Meer gedetailleerde tarieven van kampeerplaatsen of verhuurmogelijkheden vind je op de aparte pagina met tarieven.  Voor de openingsuren kijk je op de pagina met "weetjes".

Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje