Sportieve activiteiten! Laat je gaan!

Zin in een dagje uit vol actie?  Of een sportief verblijf op onze camping?  Op De Lilse Bergen vind je toffe en sportieve activiteiten voor iedereen!  Kom je alleen of met een groep?  Bekijk zeker alle sportieve activiteiten voor een actieve dag of vakantie!


Voor vele sportieve activiteiten is alles voorzien op onze camping!  Iedereen kan zijn sportieve energie kwijt!  Spreek af voor een match voetbal of basketbal met je vrienden op het multisportterrein op onze camping!
Sportieve match met vrienden op de camping!

Sportieve activiteiten voor een actieve dag!

Zin om je uit te leven met sportieve activiteiten?  Energie teveel?  Tijd voor actie!  Kies maar uit voor welke sportieve activiteiten je "in the mood" bent: zwemmen, spelen, waterfietsen, minigolf, strandvolley, ...


Kampeervakantie gevuld met sportieve activiteiten!

Voor vele sportieve activiteiten, vind je alle voorzieningen op onze camping!  De sportterreinen en petanquevelden zijn vrij te gebruiken.  Zwemmen en klimmen doe je dan weer in de zwemvijver en de speeltuin!  Als je eens een touwenparcours wilt proberen of één van de andere sportieve activiteiten die georganiseerd worden voor onze kampeerders, kijk je in het animatieprogramma wanneer deze gepland staan!  Of trek er eens op uit, kies een mooie fietsroute of ga wandelen in de groene omgeving!


Een touwenparcours is één van de tofste sportieve activiteiten!

Eén van de sportieve activiteiten op het recreatiedomein voor de durvers is het hoog en junior touwenparcours, met deathride of kabelbaan!  De jongere sporters kunnen een spannend laag touwenparcours doorlopen!


Keuze uit sportieve activiteiten voor groepen.

Voor groepen kan een volledig programma met sportieve activiteiten uitgewerkt worden op maat!  Zo kunnen we familiedagen organiseren, een daguitstap met je jeugdbeweging, een teambuilding voor je bedrijf of schoolreizen en sportdagen voor scholen.


Openingsuren recreatie en aanvraag informatie voor groepsuitstap.

Plan je een actief dagje uit naar onze vijver?  Kom je langs met een groep?  Hier vind je de openingsuren en de tarieven voor de recreatie.  Voor de zwemvijver en speeltuin betaal je de inkom voor De Lilse Bergen, voor attracties en waterattracties betaal je afzonderlijk.  Groepen kunnen informatie aanvragen en op voorhand al nagaan welke sportieve activiteiten ingepland kunnen worden in hun groepsuitstap.

Tarieven recreatie.
Openingsuren recreatie.
Aanvraag informatie groepen.
Aanvraag informatie algemeen.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje