Tijd voor een feestje!

Zoek je een unieke locatie voor uw feest?  Wil je een feestzaal waarbij je van op het terras uitkijkt over de uitgestrekte vijver of een plaats waar de kinderen kunnen ravotten in de reuzegrote speeltuin?  Een communiefeest, een verjaardagsfeestje, een familiefeest, een trouwfeest, een bedrijfsfeest, noem maar op, voor elke gelegenheid vind je op De Lilse Bergen de geschikte feestzaal en bieden we je uiteenlopende mogelijkheden om van jouw feest een echt ... FEEST te maken!


Heb je zomers feestweer?  Gebruik gerust het terras met prachtig zicht op de vijver!
Terras aan feestzaal De Berk.
 

Feestzaal De Berk.

Voor kleine feesten, tot 60 personen, hebben we een gezellig zaaltje.  De feestzaal De Berk op De Lilse Bergen is gelegen aan het paviljoen tussen de zwemvijver en de plonsvijver.  Van op het terras geniet je van een wijds zicht over de vijver.  De feestzaal is uitgerust voor een feest met een 60-tal genodigden en is uiterst geschikt voor een verjaardagsfeestje, klein familiefeest of communiefeest.  En tijdens je feest leven de kinderen zich uit in de speeltuin: extra feest voor de kapoenen!


Feestzaal De Eekhoorn.

Voor een trouwfeest wordt de feestzaal romantisch aangekleed, voor een fuif worden de tafels opzij geschoven en wordt een podium geïnstalleerd!  De feestzaal De Eekhoorn is gelegen aan het strand van de zwemvijver van De Lilse Bergen.  Bij zonnig weer kan je op het terras genieten van het natuurlijk decor met vijver en bos.  Zoek je een feestzaal voor een receptie, een bedrijfsfeest, een familiefeest?  Kom dan zeker eens kijken op De Lilse Bergen en laat je verwennen door onze goede zorgen!

 
Jouw feest wordt tot in de puntjes verzorgd!  Jijzelf moet alleen genieten!
Feestelijk gedekt!

Voor een kleiner feestje is er de kleinere feestzaal De Specht.  Gezellig!
Gezellig feesten!
 

Feestzaal De Specht.

Ook de feestzaal De Specht bevindt zich in het paviljoen tussen de plonsvijver en de zwemvijver.  De zaal is geschikt voor feesten tot 100 personen.  Verjaardagsfeestje, babyborrel, receptie, ... Laat maar weten, we zorgen graag voor een onvergetelijke dag!


Bovenzaal.

De bovenzaal bevindt zich op de 1e verdieping van het administratiegebouw aan de inkom van de camping.  Deze zaal is zeer geschikt voor feesten tot 48 personen.  Er werd een omheind dakterras voorzien waarop eventueel een barbecue gehouden kan worden.

De zaal heeft eveneens alle voorzieningen voor vergaderingen.  De zaal kan per dagdeel gehuurd worden.  Voor vergaderingen kan koffie, thee en water voorzien worden.


Verjaardagsfeestje!

Wil je je kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje geven?  Op De Lilse Bergen kan je de kinderen onbeperkt laten spelen in de reuzegrote speeltuin!  Bij goed weer kunnen ze zelfs zwemmen en spelen in de plonsvijver!

Voor begeleide activiteiten staat onze sport- en animatiedienst klaar!  Informeer even voor het laag touwenparcours, de klimmuur, een vlottentocht, enz.  Het wordt een speciaal verjaardagsfeestje voor het feestvarken!

 
Voor je verjaardagsfeestje kies je voor De Lilse Bergen!  Niet alleen het feestvarken, maar alle kinderen hebben de dag van hun leven!
Hiep, hiep, HOERAAAA!

Praktisch.

Bij de receptie van De Lilse Bergen kan je de feestzaal De Berk en de Bovenzaal reserveren.  Eenmaal we een ondertekend contract ontvangen hebben en de betaling in orde is, kan je feest met zekerheid doorgaan.  Op voorhand vragen we een lijst met genodigden door te geven.  De inkom van 30 personen is in de huur van feestzaal De Berk inbegrepen.  Voor de overige genodigden wordt het geldende inkomtarief aangerekend.


Vanaf 1 april 2020 start de nieuwe horeca-uitbater.  Voor het organiseren van een feest in De Specht of De Eekhoorn, kan u terecht bij FAW BV.  De contactpersoon Dhr. Piet Daneels is bereikbaar op het nummer 0477/54.39.35 of via mail.  Met de uitbater kan u afspraken maken voor het organiseren van een feest in feestzaal De Specht of feestzaal De Eekhoorn.

 


Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje