Omwille van de stijging van het aantal coronabesmettingen werden er door de verschillende overheden bijkomende maatregelen genomen. Hieronder een samenvatting van de maatregelen die gelden op De Lilse Bergen.

Als kampeerder leest u best ook de maatregelen voor de dagrecreatie na.

  • Het dragen van een mondneusmasker is in de provincie Antwerpen verplicht voor alle personen boven de 12 jaar die zich op het publiek domein bevinden of op plaatsen waar de 1,5 meter regel niet verzekerd kan worden. Voor De Lilse Bergen betekent dit dat het dragen van een mondmasker verplicht is voor alle verplaatsingen op het domein, behalve de verplaatsing van je zitplek op het strand naar het zwemwater.
  • Per gezin (ongeacht de grootte) mag je nog 5 vaste contacten hebben waarmee je nauwer contact mag hebben. Kinderen jonger dan 12 worden hierin niet meegeteld. Jeugdkampen mogen wel nog doorgaan.
  • Niet essentiële verplaatsingen zijn verboden tussen 23.30 u en 06.00 u. Dit geldt ook op het domein. D.w.z. dat iedereen na 23.30 u op zijn/haar eigen kampeerplaats moet zijn, tenzij voor essentiële verplaatsingen. Een toiletbezoek beschouwen we als essentieel :-) .
  • De horeca moet om 23.00 u gesloten zijn. Daarnaast geldt er in de horeca een registratieplicht voor elke bezoeker. De uitbaters zullen hiervoor formulieren voorzien. Ook in de horeca geldt dat je enkel op je zitplaats je mondmasker mag afzetten.
  • Alle evenementen en feesten in de gemeente Lille worden verboden. Voor De Lilse Bergen betekent dit dat alle optredens, bingo-avonden, e.d. geannuleerd zullen worden. Dit geldt zowel voor de optredens binnen, als buiten.
  • Het aantal externe bezoekers dat op de dagrecreatie (strand, speeltuinen, zwemvijver) zal toegelaten worden, wordt verder beperkt. Kampeerders hebben wel steeds toegang tot dit gedeelte van het domein.
  • Onze Nederlandse bezoekers zijn ook in deze periode nog zeer welkom op de camping.  De camping blijft bereikbaar en toegankelijk.  Er is momenteel vanuit de Belgische overheid geen verbod om naar de provincie Antwerpen te reizen.
  • Omwille van het negatieve reisadvies naar de provincie Antwerpen vanwege de Nederlandse regering, kunnen onze Nederlandse gasten kostenloos hun reservering annuleren.  Voor het betaalde bedrag wordt een voucher gestuurd per post.  Deze voucher kan gebruikt worden tot einde 2021.  De voorwaarden zullen worden uitgelegd in de begeleidende brief.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje