Schooluitstap of sportdag?

Een schooluitstap naar een mega grote speeltuin ... wat verlangt een kind nog meer voor een geslaagd dagje uit?
Een sportdag voor scholen begeleid op een professionele en veilige manier ... wat wil een leerkracht nog meer voor zijn leerlingen?

Schooluitstap vol belevenissen!

Welke schooluitstap herinner je je nog van toen je zelf nog als leerling op school zat?  Degene waar je achteraf zeker nog eens terug naartoe wilde!  Zo'n schoolreis kan je je leerlingen gunnen op De Lilse Bergen!

Verveling kennen we niet!  De mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver zorgt voor een schooluitstap vol ontdekkingen en avontuur!  Klim hoger en hoger in de klimtoren of ga met een vriendje op de bandenschommel!  Wie durft van de waterglijbaan?  Er zijn zoveel spannende dingen te beleven tijdens je schoolreis, dat je 's avonds veel kan vertellen aan je mama en papa!

 
Een schooluitstap naar onze reuzegrote speeltuin, dat wordt een dag vol uitdagingen voor alle leeftijden!  Klimmen en klauteren, de kinderen ravotten erop los!  Ook peuters en kleuters doen spannende ontdekkingen in de peuterspeeltuin.
Reuzegrote speeltuin!

Laat onze dienst Sport en Animatie een schooluitstap of sportdag uitstippelen op maat van uw leerlingen!  Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke dag!
Sportieve leerlingen!
 

Sportdag op maat voor scholen!

Wil je een sportdag vol sport en spel voor de kleinste leerlingen van je school: je kleuters?  Tijdens het Plopspel helpen je kleuters de eekhoorntjes van De Lilse Bergen zoeken naar de verdwenen muts van kabouter Plop.  Daarna kunnen ze zandkastelen bouwen op het strand aan de plonsvijver.  Er zijn tal van activiteiten op maat van de allerkleinsten!

Of is het de beurt aan de jonge garde van het basisonderwijs voor een sportdag?  De leerlingen geven het beste van zichzelf bij een spannend junior touwenparcours of aan de klimmuur!  Tijdens de mini-trophy leren ze in team samenwerken tijdens de groepsopdrachten.  En wees maar zeker, teamwork loont op een sportdag!

Voor de leerlingen van het secundair of hoger onderwijs kan ook het hoog touwenparcours opgenomen worden in het programma van een sportdag.  Adrenalinekicks verzekerd!  Ook vlottenbouw en Highland Games zitten in het aanbod voor een sportdag voor leerlingen van deze leeftijd.


Een geslaagde dag!

Scholen willen hun leerlingen een schooluitstap of sportdag aanbieden waarbij sport en spel, veiligheid en uitdagingen, teamwork en creativiteit verwerkt zijn.  Hiervoor kunnen wij zorgen tijdens je schooluitstap of sportdag op De Lilse Bergen!

Alle activiteiten voor sportdagen voor scholen zijn buiten.  De leerlingen voorzien dus best regen- en reservekledij!  Een eigen lunchpakket kan gebruikt worden op een overdekte picknickplaats.

Kies uit de talloze mogelijkheden voor een schooluitstap of een sportdag en prik een datum!  Vraag gerust alle info aan en de dienst Sport en Animatie zal zich ten volle inzetten om er voor jouw leerlingen een geslaagde dag van te maken!

 
Voor uw schooluitstap kan een trophy georganiseerd worden!  Verschillende teams nemen het tegen mekaar op tot de winnende groep gekend is!
Stap voor stap!

Aanvraag informatie groepen.
Aanvraag informatie algemeen.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje