Groepsuitstap à la carte!

Ben je met een hele groep van plan een toffe dag te beleven?  Actief of minder actief, sportief of recreatief, elke groepsuitstap wordt uitgewerkt naar wens, zodat alle groepen nog lang spreken van hun groepsuitstap naar ons domein!


Groepsuitstap op maat!

Kom je met de jeugdbeweging?  Of was het nog eens tijd voor een familiereunie?  Voor alle groepen van alle leeftijden kan je de organisatie van een groepsuitstap met een gerust hart aan ons overlaten!

Zitten er durvers in de groep die het hoog touwenparcours willen doorlopen?  Plan het dan zeker in voor je groepsuitstap!  En mag voor de allerkleinsten van de groep een Trollenspel uitgewerkt worden?  Of wordt het een groepsuitstap vol teamwork en bouwt groot en klein mee aan de vlotten voor een tocht op de vijver?

Voor een onvergetelijke dag kies je voor een groepsuitstap naar De Lilse Bergen!

 
Voor een geslaagde groepsuitstap, is het touwenparcours een aanrader!  Iedereen van je groep overtreft zichzelf op ongeziene hoogtes!
Allemaal "den boom in"!

Tijdens je groepsuitstap is de reuzegrote speeltuin voor alle kinderen van je groep spannend om te ontdekken!  Ook peuters en kleuters kunnen hun gangen gaan!  Speciaal voor hen werd de peuterspeeltuin ingericht!
Spelen, spelen, spelen!
 

Spetterende speelse groepsuitstap!

De combinatie van een halve dag begeleide activiteiten en daarnaast de zwemvijver en speeltuin, kan uiteraard ook gekozen worden voor je groepsuitstap!

De plonsvijver is voor de kinderen een waar speelparadijs!  Spetteren in het ondiepe water of dobberen in een bootje, via hangbruggen of met het vlot de overkant bereiken, er is zoveel te doen in de plonsvijver!  Kijk wel uit voor de sproeiers en omvallende emmers, ze kunnen je verrassen!

De reuzespeeltuin vind je in en rond de plonsvijver!  De kinderen klimmen en klauteren hoger en hoger!  De schommels staan niet stil en op de waterspeelplaats wordt naarstig gewerkt!  Actie en avontuur voor heel de groep!  Alle kinderen komen tijd tekort om de reuzegrote speeltuin te ontdekken!  De peuters en kleuters leven zich uit op de veilige speeltoestellen op hun maat in de peuterspeeltuin!

De Lilse Bergen is een aanrader voor een toffe groepsuitstap!


Tevreden?  Groepsuitstap geslaagd!

Een groepsuitstap waar nog lang over gepraat wordt, wil zeggen dat het een geslaagde groepsuitstap was!  Dat willen we voor jouw groep!

De groepsuitstap gebeurt steeds onder professioneel toezicht van monitoren.  Zij zorgen mee voor een veilig verloop van de dag!

Bij de dienst Sport en Animatie kunt u uitgewerkte programma's en prijzen opvragen.  Doorloop de lijst met mogelijke activiteiten en pik eruit wat je geschikt vindt voor jouw groepsuitstap.  Eens de activiteiten gekozen zijn, zorgt de dienst Sport en Animatie dat de planning op punt staat voor een supertoffe groepsuitstap!

 
Een gedeelte van de speeltuin is afgebakend als het Eekhoorntjesdorp.  Hier kunnen de kinderen van de groep met de step rijden en ... een draak beklimmen!
Zoek de draak!

Aanvraag informatie groepen.
Aanvraag informatie algemeen.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje