De Lilse Bergen pakken uit met vernieuwingen!

publish date
26.04.2022

Zoals elk jaar investeert De Lilse Bergen weer in de recreatieve infrastructuur. Maar dit tussenseizoen gebeurde er nog veel meer, en dat wordt allemaal toegelicht in een persmoment op 4 mei 2022.

Nieuwe speeltuin

Welkom op de naTUURtoren. Deze eye-catcher bestaat uit 3 torens die met elkaar verbonden zijn door verschillende klim- en klauterparcours. Een meer dan 10 meter hoge toren, boomstammentrap, schuine klimwand, spreekbuizen, schots en scheef klimnet, chillhoekjes, naTUURkijkers met opdrachten, klimnettenbrug, … Kortom, spannende uitdagingen voor elk kind! Het speeltuig werd opgebouwd op de overgang van de bos naar zandzone. De speeltuigen worden stelselmatig vernieuwd, we willen een fris en inspirerend aanbod blijven aanbieden op De Lilse Bergen.

Daarnaast zal dit jaar ook een nieuw speelbos geopend worden voor groepen, en kunnen recreanten en kampeerders zich amuseren met vernieuwd (water)sportmateriaal. Er is nu ook de moegelijkheid om elektronisch te betalen op alle verkooppunten van het domein.

De medewerkers en redders zullen te herkennen zijn aan hun nieuw jasje. Letterlijk!

Nieuwe stijl

Een nieuw jasje? Natuurlijk! De Lilse Bergen werd een provinciaal domein in 2021 en friste in 1 beweging haar huisstijl en logo mee op. De iconische eekhoorn blijft, maar kreeg een strakkere lijn. Zo passen De Lilse Bergen qua kleuren, logo, 'look and feel' bij hun broertjes Zilvermeer, De Nekker en De Schorre.

Deze stijl zie je doorgetrokken op de vernieuwde website, in de briefwisseling, op de bebording op het terrein, en dus ook in de kledij van de medewerkers. 

Opgefrist naar een (hopelijk) hete zomer dus!