Ontdek de mega grote speeltuin

De speeltuin is een waar speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden!  Hoge torens voor de grote rakkers, veilige schommels voor kleine peuters en kleuters!  De speeltuin is gelegen in en rond de ondiepe plonsvijver en daardoor ideaal voor op warme dagen.  Maar ook op minder zonnige dagen komen je kinderen ogen en tijd te kort in onze reuzegrote speeltuin!

Je beleeft een dagje uit waarover nog lang gepraat zal worden achteraf!  Of is een dagje te kort?  Kijk dan zeker eens voor een verblijf op onze camping!


De speeltuin heeft uitdagingen voor alle leeftijden!  Klimmen en klauteren, de kinderen ravotten erop los!  Ook peuters en kleuters doen spannende ontdekkingen in de peuterspeeltuin!
Een speeltuin vol uitdagingen!

Reuze speeltuin.

Hoe kan je de mega grote speeltuin van De Lilse Bergen anders noemen?  Jaarlijks wordt in de speeltuin geïnvesteerd om het geheel veilig en tof te houden voor de kinderen die zich hier een dagje komen uitleven!


Peuterparadijs.

Met de peuterspeeltuin laten we zien dat we de allerkleinsten graag op bezoek krijgen!  De vele kleurrijke speeltoestellen op maat van peuters en kleuters maken de kindjes vrolijk en laten hen hun grenzen verleggen!


Minigolf.

De minigolf van De Lilse Bergen is een echte adventure golf!  Elke hindernis is een nieuwe kans om de hoogste score te behalen en je medespelers ver achter je te laten!


Attracties.

Niet te moe?  Kom dan maar eens naar het attractiepark!  Laat je gaan op de trampolines of win de race met je skelter of minicar!  Alle energie kan je hier kwijt geraken!


Openingsuren en tarieven voor een dagje uit.

Kom je met de kinderen naar onze reuzegrote speeltuin?  Wil je peuter de peuterspeeltuin ontdekken?  Of kom je voor een spelletje minigolf?  Hier vind je de openingsuren en de tarieven voor de recreatie.  Voor de zwemvijver en speeltuin betaal je de inkom voor De Lilse Bergen, voor attracties en waterattracties betaal je afzonderlijk.  Wil je meer informatie ontvangen?  Vul dan zeker een aanvraag voor informatie in!

Openingsuren recreatie.
Tarieven recreatie.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie groepen.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje