Peuterspeeltuin voor de allerkleinsten


De peuterspeeltuin is een waar paradijs!

Peuters en kleuters kunnen zich uitleven in onze peuterspeeltuin op hun maat!  Een stuk van de reuzegrote speeltuin is speciaal voor onze allerkleinste vriendjes aangelegd.  De peuterspeeltuin heeft vele kleurrijke speeltuigen die de allerkleinsten een dagje uit vol plezier bezorgen!

Ga een emmertje water halen in de plonsvijver en maak de beste taartjes van de lekkerste modder!  Of laat je mama of papa je even duwen op de veilige schommels in de peuterspeeltuin.  Wie weet vind je het nog leuker om "peuterhoog" te klimmen en kriebels in je buikje te krijgen van de glijbanen die je overal in de peuterspeeltuin vindt!

 
Lachen en plezier in de peuterspeeltuin!  Je peuters en kleuters leven zich uit in de kleurrijke speeltuin op hun maat!
Gibber-gibber-peuters!

De peuterspeeltuin is gelegen aan de plonsvijver.  Aan de peuterspeeltuin is een ondiep stukje van de vijver afgebakend waar zelfs peuters en kleuters veilig kunnen pootje baden!
Waterpret bij de peuterspeeltuin!
 


Pootje baden aan de peuterspeeltuin!

Aan de peuterspeeltuin is er een stukje van de plonsvijver afgebakend waar zelfs peuters en kleuters kunnen pootje baden!  Heerlijk ondiep water om in te ravotten!  De fontein maakt de waterpret aan de peuterspeeltuin nog groter!  Spets je mama maar lekker nat!

In de peuterspeeltuin vind je overal "werktafeltjes"!  Neem maar een beetje zand en daarbij doe je wat water en je hebt de perfecte mix voor heerlijke moddertaartjes!

En wie helpt je mee een zandkasteel te maken?  Met een gracht errond?  En dan doe je in de gracht een emmertje water uit de plonsvijver, dat is genoeg om je zandkasteel te beschermen tegen aanvallers!  Haal wel de ophaalbrug nog op!

In onze peuterspeeltuin amuseren de peuters en kleuters zich ongetwijfeld!


Op ontdekking in de speeltuin!

De peuterspeeltuin is groot genoeg voor een dagje uit vol speelplezier voor je peuter of kleuter, maar ze willen natuurlijk ook wel eens kijken waar de grote broer of zus is!  Dan maken ze zich klaar voor een toer door de reuzegrote speeltuin!  En dat is heel erg spannend, natuurlijk, al die grote speeltuigen!

Zo klimt je peuter ook eens op de klimtoren, door de netten, een beetje hoog!  Misschien durft papa wel mee op de glijbaan!  En dan in je bootje verder, op naar de volgende ontdekking in de reuzegrote speeltuin

 
De peuterspeeltuin is goed voor uren plezier, maar ook peuters en kleuters willen de reuzegrote speeltuin ontdekken!  Gelukkig houdt mama of papa een oogje in het zeil!  Spannend!
Op ontdekking ...

Openingsuren recreatie.
Tarieven recreatie.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie groepen.
Plattegrond.

Tip: Is een dagje uit te kort?  Reserveer dan zeker een plekje op onze camping !

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje