Volop genieten op De Lilse Bergen

De Lilse Bergen heeft vele troeven voor vele genieters!  Wil je je uitleven in de zwemvijver en de speeltuin?   Of genieten van fietsen en wandelen in de bosrijke groene omgeving van de 4-sterren camping?  Of rustig op een terrasje een boekje lezen?  Hier kan je genieten op jouw manier!


Actie!  De speeltuin heeft uitdagingen voor alle leeftijden!  Klimmen en klauteren, de kinderen ravotten erop los!  Ook peuters en kleuters doen spannende ontdekkingen in de peuterspeeltuin!  Je ziet ze genieten!
Actie in de speeltuin!
 

Een dagje uit of een vakantie vol actie!

Voor wie wil genieten van actie, is De Lilse Bergen "the place to be"!  Zwemmen of waterfietsen, springen op trampolines of racen met de go-carts, voor elk wat wils!
De kinderen ontdekken de reuzegrote speeltuin, hét speelparadijs onder de speeltuinen!  Voor peuters en kleuters is er een volledige peuterspeeltuin!  Kleine en grote rakkers klimmen en klauteren, schuiven van de glijbanen, ravotten in de plonsvijver en ... ze genieten heel de dag en vervelen zich geen seconde!
En een spelletje minigolf?  Altijd plezant!  Je kan volop genieten van het samen zijn met vrienden of met het gezin!

Fietsen in een groene omgeving!

Kom genieten van de bosrijke natuur van de Antwerpse Kempen rond de camping!  Het is de perfecte omgeving om te fietsen!  Je volgt de uitgestippelde fietsroutes of je kiest zelf aan de hand van de fietsknooppuntenkaart hoe lang je fietstocht wordt en waar je naartoe rijdt!  Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van een gevulde fietsvakantie op onze camping!
Heb je geen eigen fietsen bij?  Huur dan fietsen aan de receptie van de camping.  Er zijn zelfs kinderfietsen, iedereen kan mee!  Samen genieten is dubbel plezier!
 
Om te fietsen is de groene omgeving van de Antwerpse Kempen ideaal!  Aan de camping vertrekken ook verschillende fietsroutes voor mountainbikers.  Afzien of genieten?
Mountainbikers!

Genieten van rustig wandelen of stevig doorstappen, je kiest maar!  De groene omgeving rond onze camping is zeer uitgestrekt!
Wandelen in het groen!
 

Wandelen in de natuur!

De wandelaars blijven niet op hun honger zitten!  Ook zij kunnen volop genieten van de bosrijke natuur.  Voor hen werden wandelknooppunten uitgezet in de groene omgeving rondom onze camping, zo kan iedereen zelf een wandelroute bepalen.

Wil je een dagtocht maken?  Wil je wandelen naar een terrasje en bij een frisse versnapering genieten van de bosrijke omgeving?  Stippel een mooie wandeling uit, doe je wandelschoenen aan en vertrekken maar!  Genieten doe je op je eigen tempo!


Genieten van een hapje en een drankje!

Een speeltuin met terras, dat is een gouden combinatie voor een geslaagd dagje uit voor het hele gezin!  Je kan je kinderen in het oog houden terwijl ze de reuzegrote speeltuin ontdekken en je hebt zelf de kans om te genieten van een zonnig terrasje!
Op het terras van de horecagelegenheid De Specht, vlakbij de speeltuin en de plonsvijver, kan je genieten van een drankje of een kleine snack.
Het terras van de horecagelegenheid De Eekhoorn kijkt uit over het strand en de zwemvijver.  Hier kan je in het hoogseizoen genieten van een eenvoudige maaltijd.  In de winter kan je er elke zondagnamiddag terecht vanaf 14 uur, dan worden er ook pannenkoeken geserveerd!  Heerlijk genieten na een winterse wandeling!
 
Genieten van een fris drankje kan deugd doen op warme dagen!  Terwijl de kinderen ravotten in de reuzegrote speeltuin of in de zwemvijver, kan jij genieten van een hapje en een drankje op ons terras vlakbij de speeltuin en de vijver!
Tijd voor een terrasje!

Openingsuren en tarieven voor een dagje uit voor genieters.

Plan je een heerlijk dagje uit naar onze vijver?  Komen je kinderen zich uitleven in de reuzegrote speeltuin?  Hier vind je de openingsuren en de tarieven voor de recreatie.  Voor de zwemvijver en speeltuin betaal je de inkom voor De Lilse Bergen, voor attracties en waterattracties betaal je afzonderlijk.  Wil je meer informatie?  Vul zeker een aanvraag voor informatie in!

Tarieven recreatie.
Openingsuren recreatie.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje