Nieuwe horecauitbater!
Nieuwe horecauitbater!
Datum: 11-02-2020

Vanaf 1 april 2020 is de nieuwe horeca-uitbater gestart.  Door de Corona-toestanden is alles gesloten gebleven tot ... nu!

Vanuit de vzw De Lilse Bergen wordt met veel verwachting uitgekeken naar de nieuwe samenwerking.  Door Corona loopt de opening helemaal anders dan gepland, maar binnenkort kunnen deze enthousiaste uitbaters jullie ontvangen in de opgefriste horecagebouwen.

U kan er momenteel alvast terecht voor het afhalen van drankjes en maaltijden, elke dag tussen 10u en 18u.

De horeca op De Lilse Bergen is in handen van de FAW BV van Michel Leys, Bart Wouters en Piet Daneels.  De contactpersoon Dhr. Piet Daneels is bereikbaar op het nummer 0477/54.39.35 of via mail.

Veel aandacht zal gaan naar de beleving voor de dagrecreanten enerzijds en de kampeerders anderzijds. De nieuwe aanpak zal zich ook uiten in de aankleding van de gebouwen en de aanpak van de service.

Naast de bestaande evenementen en de vele animatie en initiatieven die reeds aanwezig zijn op het domein, zal FAW BV ook eigen evenementen ontwikkelen die prominent op de agenda zullen komen.

Voor het organiseren van een feest in feestzaal De Specht of feestzaal De Eekhoorn kan u met de nieuwe uitbater de nodige afspraken maken.

 
1
 
Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje