Verblijf huren op onze camping

Heb je geen eigen kampeermateriaal?  Kom dan toch het kampeergevoel opsnuiven in één van de verhuurmogelijkheden op onze camping!  Er is voor elk wat wils!

Tijdens je vakantie op de 4-sterren camping, heb je ook toegang tot de uitgestrekte zwemvijver en reuzegrote speeltuin!


Een stacaravan huren op onze camping, staat gelijk aan een zorgeloze vakantie met alle comfort!
 

Stacaravan.

Wil je kamperen met alle luxe voorhanden?  Kies dan voor een ruime en comfortabel uitgeruste stacaravan op onze camping.  Alles is voorzien om je een zorgeloze vakantie te gunnen!

De safaritent op camping De Lilse Bergen geeft je alle luxe onder één zeil!
 

Safaritent.

De volledig ingerichte safaritent op de camping biedt je alle comfort dat mogelijk is in een tent!  Rijd de camping op, laad je bagage uit en je luxueuze vakantie kan beginnen!  Glamping!  Genieten maar!

Zin in een avontuurlijke kampeervakantie?  Op onze camping kan je een tipi huren!  Alle materiaal is voorzien!  Kom maar indiaantje spelen!
 

Tipi.

Ugh!  Als uw vakantie avontuurlijker mag zijn, verblijf dan in één van de tipi's op de camping!  Spannend voor de kinderen, ontspannend voor de ouders!  Beleef samen de wildste indianenverhalen op de camping!

De foorwagen: modern comfort in een charmant jasje!
 

Foorwagen.

Het meest charmante verblijf op camping De Lilse Bergen, is ongetwijfeld de foorwagen!  Vooraan op de camping is een ruime plaats voorzien voor dit unieke verblijf.


In de boomhut op onze camping, beleef je pas echt een avontuurlijke vakantie!  Geniet van het zicht op de vijver en van je terrasje temidden van alle groen!  Kamperen op het hoogste niveau!
 

Boomhut.

Op onze 4-sterren camping kan je ook een vakantie boeken in een echte boomhut, hoog boven de grond!  Klim naar boven, geniet van het zicht op de uitgestrekte vijver en wordt 's morgens wakker tussen de vogeltjes!


Vanuit de watertent geniet je van een heerlijk zicht op de vijver!  Je kampeervakantie krijgt extra charmes doordat je omgeven bent door de prachtige natuur!
 

Watertent.

De watertent aan de rand van de vijver, biedt je meer luxe dan enkel basiscomfort tijdens je vakantie op onze 4-sterren camping!  Het lijkt alsof de hele vijver van jou is, de zalige rust krijg je er vanzelf bij!


De 5 kampeerhutten op onze camping bieden basiscomfort!  Tent en kookmateriaal hoef je niet meer mee te nemen op fietstocht!
 

Kampeerhut.

Dit houten gebouwtje op onze camping voorziet in basiscomfort voor rondtrekkende toeristen.  Een kampeerhut kan maximum voor 3 overnachtingen gehuurd worden.  Ideaal voor een korte vakantie op de camping voor je verder trekt!

Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Verhuurmogelijkheden praktisch.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje