Kampeerautoplaatsen voor elk verblijf.

Kom gerust aangereden met je camper!  Ook kampeerauto's zijn op 4-sterren camping De Lilse Bergen meer dan welkom!


Keuze aan kampeerplaatsen.

Met je camper ben je snel vertrokken voor een weekendje weg.  Je hebt alles bij de hand, enkel de camping nog kiezen!
Op onze 4-sterren camping werden kampeerplaatsen aangelegd, speciaal voor campers.  Deze kampeerautoplaatsen zijn verhard en voorzien van water- en elektriciteitsaansluiting en riolering.  Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie met uw kampeerauto!
De 6 plaatsen vooraan op de camping zijn 6 op 8 meter.  Er is één picknickbank voor de gebruikers van deze kampeerautoplaatsen.  Deze kampeerplaatsen voor campers zijn iets voordeliger in prijs.
 
Kom met je camper naar onze camping, kies een kampeerautoplaats en laat je vakantie direct beginnen!
Camping in het groen!

Als je met je camper komt, kan je een kampeerautoplaats kiezen.  De ruimere kampeerautoplaatsen liggen verder op de camping.
Alles bij de hand!
 
Verder op de camping werden ruimere kampeerautoplaatsen voorzien van 10 op 10 meter.  Meestal worden deze kampeerplaatsen gekozen voor een langere vakantie.  De prijzen zijn gelijk aan de tarieven voor een toeristische plaats.
Met de kampeerauto mag je uiteraard ook een toeristische plaats kiezen op onze camping.  Dit geeft je de gelegenheid om dichter bij een sanitair gebouw te staan.  Op de toeristische plaats heb je elektriciteitsaansluiting.
Voor het ledigen van je chemische toilet, kan je in elk sanitair gebouw op de camping terecht.  Voor het lozen van grijs water, is er voor campers een lozingsplaats voorzien aan de autowasplaats vooraan op de camping.  Hier kan je ook de waterreserve van je kampeerauto aanvullen.

Meer dan kamperen alleen!

Als je een vakantie met een kampeerauto boekt op onze camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met zwemvijver en speeltuin!  Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je kinderen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!
De groene omgeving van de camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Op je kampeerplaats plan je een mooie fietsroute en dan trek je er op uit!  Heb je geen eigen fietsen bij?  Huur dan fietsen aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee!
Ook wandelaars genieten van de buitenlucht.  Met de wandelknooppuntenkaart stippel je een wandelroute uit en kan je zelfs zorgen dat je langs een terrasje komt onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!

 
Een nachtje of langer op de camping, vinden kinderen al super!  Maar als ze dan ook nog de reuzegrote speeltuin ontdekken, kan hun plezier niet meer op!
Speeltuin vol uitdagingen!

Bestel nu je Camper Vakantiecheques!

Met je kampeerauto trek je er al snel eens een weekendje op uit!  Met de Camper Vakantiecheques kan je aan verminderd tarief overnachten op de kampeerautoplaatsen vooraan op de camping De Lilse Bergen!
Koop vooraf voor € 65 een pakket van 5 Camper Vakantiecheques en boek je voordelige verblijf op onze 4-sterren camping.
Elke cheque is geldig voor een kampeerauto, 4 personen, elektriciteit- en wateraansluiting, toeslag huisdier en toeristenbelasting voor één overnachting (13u tot volgende dag 12u) in het laagseizoen, buiten de schoolvakanties.

Deze Camper Vakantiecheques worden aangeboden door de partners van Campings In Vlaanderen.  Via deze website bestel je de cheques. 

Waar wacht je nog op?  Bestel hier je Camper Vakantiecheques!Tarieven kampeerautoplaats.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje