Winter of zomer op de camping!

Wilt u zowel een weekendje weg als genieten van een langere vakantie, zonder telkens de caravan te verplaatsen?  Kies dan zeker voor een seizoenplaats op onze camping in de groene Antwerpse Kempen!

Je seizoenplaats kies je uit de toeristische plaatsen.  Deze kampeerplaatsen worden heel het jaar door geboekt door andere kampeerders.  Zorg dat je er op tijd bij bent om een toffe kampeerplaats uit te kiezen die nog voor een volledig seizoen vrij is!


Een hele zomer lang kamperen!

Een zomerseizoenplaats geeft je de luxe om je caravan op de camping te laten staan van 1 mei tot en met 30 september!  In het voorjaar kom je tot rust in de weekends!  Of neem je je fietsen mee voor mooie fietstochten in de groene omgeving?  Hoe dan ook, je kan steeds genieten van het vakantiegevoel!

Ook al is het water van de zwemvijver of plonsvijver misschien nog te koud in het voorjaar, je zal zien dat de kinderen zich makkelijk een hele dag amuseren in de reuzegrote speeltuin rond de plonsvijver!

 
Kamperen voor een langere periode kan op onze camping!  Je tent of caravan kan de hele zomer blijven staan op een seizoenplaats en elke keer als je op de camping komt, begint je vakantie meteen!
Een zomer op onze camping!

Met een seizoenplaats in de winter, kom je tot rust!  De groene omgeving wordt wit, alle druktes zijn ver weg!  Behalve voor de kinderen die genieten van de sneeuw!
Winterpret!
 

Kampeerplaats in de winter.

Wie van rust houdt, kan een heel winterseizoen een kampeerplaats nemen op onze camping.  De periode loopt van 1 oktober tot en met 30 april.

De groene omgeving is ook in de herfst of het vroege voorjaar prachtig om te fietsen of te wandelen.  In de wintermaanden heb je misschien het geluk erop uit te kunnen trekken door een sprookjesachtig sneeuwlandschap!

En de kinderen, ... bij het minste winterzonnetje amuseren ze zich in grote speeltuin op het strand aan de plonsvijver!
Meer dan kamperen alleen!

Als je een seizoenplaats boekt op onze camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met zwemvijver en speeltuin!  Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je kinderen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!

De groene omgeving van de camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Op je kampeerplaats plan je een mooie fietsroute en dan trek je er op uit!  Heb je geen eigen fietsen bij?  Huur dan fietsen aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee!  Ook wandelaars genieten van de buitenlucht.  Met de wandelknooppuntenkaart stippel je een wandelroute uit en kan je zelfs zorgen dat je langs een terrasje komt onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!
 
De groene omgeving van de Antwerpse Kempen, nodigt uit tot fietsen!  Neem je fietsroute bij de hand en trappen maar!
Mooie fietstochten maken!

Tarieven seizoenplaats.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje