Een jaar lang genieten op de camping!

Midden in het groen, vakantie wanneer je maar wilt, een heel jaar lang!  Als je dat ziet zitten, neem dan een jaarplaats op onze camping!


Kampeerplaats voor een jaar.

Op de camping zijn er 250 jaarplaatsen voor trekcaravans.  Al deze kampeerplaatsen zijn 100 m² en standaard voorzien van elektriciteitsaansluiting en water.  Kabel-TV en aansluiting op de riolering zijn eveneens mogelijk op deze kampeerplaatsen.  In elke zone voor jaarplaatsen is een sanitair gebouw dat winter en zomer open en verwarmd is.
Een jaarplaats op onze camping neemt u telkens voor een kalenderjaar.  Met de betaling van het voorschot vóór 1 november, bevestig je het behoud van je jaarplaats voor het volgende jaar.

 
Met een jaarplaats op onze camping, kan je een jaar lang het vakantiegevoel komen opsnuiven!
Een jaar lang kamperen!

Het hele gezin geniet van een jaarplaats op onze camping!  De groene omgeving geeft rust, de mega grote speeltuin en uitgestrekte zwemvijver zorgen voor actie!
Gezellig samen!
 

Nette camping!

Het personeel onderhoudt de camping zo goed mogelijk, maar we vragen ook aan onze jaarkampeerders zich te houden aan een aantal afspraken, zodat de kampeerplaatsen ordelijk ogen!
Per kampeerplaats mag 50m² bezet worden met caravan, voortent, luifel, bergtent en eventueel slaaptent.  Vóór 15 oktober moeten alle losse constructies verwijderd worden en de camping winterklaar gemaakt worden.
Bij het begin van het nieuwe seizoen haal je de overkapping weg van je caravan, ten laatste de week voor Pasen.  Vóór 1 mei moeten de kampeerplaatsen seizoensklaar zijn.


Meer dan kamperen alleen!

Als je een jaarplaats hebt op onze camping, heb je ook toegang tot de dagrecreatie met zwemvijver en speeltuin!  Geniet van een frisse duik in de zwemvijver of lees een boek op een terrasje, terwijl je kinderen zich uitleven in de mega grote speeltuin in en rond de plonsvijver!

De groene omgeving van de camping is ideaal om te fietsen en te wandelen.  Op je kampeerplaats plan je een mooie fietsroute en dan trek je er op uit!  Heb je geen eigen fietsen bij?  Huur dan fietsen aan de receptie van de camping.  Er zijn ook kinderfietsen, iedereen kan mee!  Ook wandelaars genieten van de buitenlucht.  Met de wandelknooppuntenkaart stippel je een wandelroute uit en kan je zelfs zorgen dat je langs een terrasje komt onderweg!  Breng je wandelschoenen alvast mee!

 
Verblijf je op onze camping, dan heb je toegang tot de zwemvijver en speeltuin!  Voor peuters en kleuters is er de peuterspeeltuin met kleurrijke speeltuigen!
Paradijs voor kinderen!

Tarieven jaarplaats.
Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Tarieven camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje