Bedrijven

hoogteparcours

Tijd voor teambuilding!

In bedrijven wordt gepresteerd! De sfeer tussen collega's moet juist zitten. Ze moeten op elkaar kunnen rekenen bij moeilijke opdrachten. En je werknemers voelen zich graag gewaardeerd voor hun inzet. Met een teambuilding of een familiedag zet je je werknemers in de bloemetjes!

Teambuilding werpt zijn vruchten af! Wanneer vorm je een team? Als je samenwerkt en een hindernis niet uit de weg gaat, maar op elkaar rekent om elke uitdaging het hoofd te bieden.

Wil je de teamspirit in je bedrijf nieuwe impulsen geven? Organiseer een teambuilding en kies voor een avontuurlijk en recreatief programma op maat van jouw bedrijf!

Tijdens de uiteenlopende activiteiten tijdens de teambuilding, zoals het hoog touwenparcours of een trophy, zullen inzet, durf en creativiteit van je personeel op de proef gesteld worden.

Bij de dienst Sport en Animatie kan je voor alle informatie terecht over het organiseren van teambuilding of familiedagen voor grote groepen. De faciliteiten op het domein zijn erop voorzien! Een receptie, een teambuilding, een familiedag, een personeelsfeest, ... uw bedrijf komt op de eerste plaats!