Feesten

death ride

Zoek je een unieke locatie voor een feest?  Wil je een feestzaal waarbij je van op het terras uitkijkt over De Lilse Bergen of een plaats waar de kinderen kunnen ravotten in de reuzegrote speeltuin?  Een communiefeest, een verjaardagsfeestje, een familiefeest, een trouwfeest, een bedrijfsfeest, ... voor elke gelegenheid vind je op De Lilse Bergen de geschikte feestzaal en bieden we je uiteenlopende mogelijkheden om jouw feest onvergetelijk te maken.

Feestzaal De Eekhoorn

De feestzaal De Eekhoorn is gelegen aan het strand van de zwemvijver van De Lilse Bergen. Bij zonnig weer kan je op het terras genieten van het natuurlijk decor met vijver en bos. Jouw feest wordt tot in de puntjes verzorgd, jijzelf moet alleen genieten!

Feestzaal De Specht

Ook de feestzaal De Specht bevindt zich in het paviljoen tussen de plonsvijver en de zwemvijver. De zaal is geschikt voor feesten tot 100 personen. Verjaardagsfeestje, babyborrel, receptie, ... Laat maar weten, we zorgen graag voor een topdag.

Verjaardagsfeestje!

Wil je je kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje geven? Op De Lilse Bergen kan je de kinderen onbeperkt laten spelen in de reuzegrote speeltuin! Bij goed weer kunnen ze zelfs zwemmen en spelen in de plonsvijver.

Voor begeleide activiteiten staat onze sport- en animatiedienst klaar. Informeer even voor het laag touwenparcours, de klimmuur, een vlottentocht, enz.

Met de uitbater kan je afspraken maken voor het organiseren van een feest in feestzaal De Specht of feestzaal De Eekhoorn via het nummer 0477/54.39.35