Groepen

klimgerief

Voor groepen zoals jeugdbewegingen, scholen en bedrijven, kunnen ook andere sportieve activiteiten aan de zwemvijver georganiseerd worden, bijvoorbeeld waterpolo of vlottenbouw. Hou je liever de voeten droog tijdens je dagje uit, kies dan voor een wedstrijd handbal of voetbal op het strand!

Een heel gamma aan activiteiten, waaronder ook het touwenparcours en de klimmuur, kan opgenomen worden in een programma op jouw maat. Je kiest zelf welke activiteiten of andere uitdagingen voor je groep worden ingepland. Vraag je informatie hiervoor aan bij de dienst Sport en Animatie, ze puzzelen graag mee aan een perfecte dag voor jouw groep!

Groepsuitstap op maat!
Allerhande groepsreserveringen komen bij ons terecht! Kom je met de jeugdbeweging? Wil je een familiereünie? Organiseer je een groepsuitstap met je sportdienst in kader van een sportweek? Moet je jeugddienst een toffe groepsuitstap regelen voor de grabbelpas? Komt je personeel voor een teambuilding? Elke groepsuitstap is voor ons een uitdaging om er een geslaagde dag van te maken voor heel de groep!


Wil je de groepsuitstap kaderen in een Indianen- of Piratenthema, laat het zeker weten, we passen het programma voor uw groep volledig aan! Heb je andere vragen voor je groepsuitstap? Geef het zeker door en we doen al het mogelijke!

De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen activiteiten. Voor elke beurs zijn er programma's om de groepsuitstap onvergetelijk te maken!

Vraag je informatie aan en stel met de dienst Sport en Animatie een ideale groepsuitstap samen op jouw maat!