Dagje uit of vakantie op de camping!

Waar kinderen zich amuseren, vinden ouders het ook goed!  Dat maakt De Lilse Bergen ideaal voor heel het gezin!  Als je ziet dat de kinderen enthousiast de avontuurlijke speeltuin ontdekken en vrolijk spetteren in de plonsvijver, kan hun én jouw dagje uit niet meer stuk!  En is een dag niet lang genoeg ... reserveer dan een vakantie op onze 4-sterren camping!


Dagje uit met oneindig veel waterpret!

Klaar voor een frisse duik in de zwemvijver?  Zwem een stukje in de uitgestrekte vijver en spring van het platform!

Je kinderen beleven een dag vol waterpret in de plonsvijver, daarvoor zorgen de sproeiers en glijbanen!  De plonsvijver is maximum 50cm diep.  Een stukje van de plonsvijver is afgebakend voor peuters en kleuters om veilig te kunnen spetteren.

Alsof het nog niet genoeg is ... aan de watersportzone van de vijver kan je terecht voor de waterattracties: waterfietsen, waterwielen en kajaks!

Plezier gegarandeerd voor heel het gezin!

 
Kom met je gezin voor een dagje uit of een kampeervakantie en geniet van zwemmen en ravotten in de vijver!  Bootje varen kan natuurlijk ook!
Dobberen op de plonsvijver!

Zin in een dagje uit met het hele gezin?  Ook voor peuters en kleuters is de speeltuin aan de plonsvijver puur genieten!  Als je op de camping staat, kan je je er elke dag van de vakantie uitleven!
Schommelen met mama!
 

Mega grote speeltuin!

Je kinderen komen tijd en ogen tekort in de mega grote speeltuin!  De reuzegrote speeltuin staat in en rond de plonsvijver!  Klimmen en klauteren, schommelen en draaien, voor kinderen van alle leeftijden is de speeltuin een groot avontuur!

Ook de allerkleinsten van je gezin beleven een onvergetelijke dag!  Speciaal voor hen werd de peuterspeeltuin aangelegd, met veilige speeltuigen op maat van peuters en kleuters!

Nog niet moe genoeg?  Ga dan zeker eens naar het attractiepark met de trampolines, skelters en minicars!  Toch moe?  Geniet van een beetje rust op een terrasje!

Ook de minigolf is een toffe activiteit om samen met je gezin te doen!  Wie wordt kampioen van de minigolf?

Je merkt het, De Lilse Bergen is gemaakt voor een heerlijk dagje uit met heel het gezin!  En is één dagje niet lang genoeg, kom dan kamperen op onze camping!  Goed idee!


Sfeervolle camping voor het hele gezin!

Op vakantie met je gezin?  Reserveer een verblijf op onze camping en meteen als je aan komt rijden, voel je de charmes van het kamperen!  Kies je kampeerplaats en laat je vakantie beginnen!

Ook campers zijn meer dan welkom voor een vakantie op onze camping.  Voor kampeerauto's werden speciale verharde kampeerautoplaatsen aangelegd.

Wil je wel komen kamperen met je gezin, maar heb je geen eigen kampeermateriaalHuur dan eens een stacaravan, watertent of een safaritent voor een vakantie op de camping met je gezin!  Ben je aan het rondtrekken, dan vind je alle nodige comfort in een kampeerhut!  De foorwagen biedt je een modern interieur in een oud jasje!  Mag het spannender?  Kies dan zeker voor een tipi of de boomhut op de camping!  Spannend voor de kinderen, ontspannend voor de ouders!  Zo is heel het gezin tevreden!

Als je op onze camping verblijft, heb je ook toegang tot de recreatie met uitgestrekte zwemvijver en reuzegrote speeltuin, je hele kampeervakantie lang!

 
Met het gezin op onze camping, dat is een vakantie om nooit te vergeten!  Iedereen heeft keuze uit allerlei activiteiten: zwemmen in de zwemvijver, spelen in de reuzegrote speeltuin, tennis of basket op de sportterreinen, petanque, fietsen, ...
Gezellig samen!

De Lilse Bergen is gelegen in de Antwerpse Kempen.  Fiets door de bossen naar Turnhout of Herentals, Bobbejaanland of ... naar een terrasje!
Ontdek de groene omgeving!
 


Met het gezin op stap in de groene omgeving!

Op de camping en aan de recreatie met zwemvijver en speeltuin, amuseert iedereen zich met gemak een hele vakantie lang!  Maar wil je ook de groene omgeving ontdekken met de fiets?  Of volg je liever de wandelpaden de Antwerpse Kempen?  Dan vind je hier zeker je gading!

Onze camping is omgeven door groen.  De fietsroutes en wandelingen in de bosrijke omgeving laten je gezin genieten van de uitgestrekte natuur!  Stippel zelf je fietsroute uit en geniet onderweg van een gezellig terrasje!  Heb je geen fietsen bij?  Aan de receptie van de camping kan je fietsen huren!  Er zijn ook kinderfietsen, zo kan je met heel het gezin op stap!

Ontdekken jouw kinderen ook vanalles tijdens een boswandeling?  Doe jullie wandelschoenen aan en trek met heel het gezin het bos in!  Wie eerst een eekhoorn ziet, is gewonnen!


Aanvraag informatie algemeen.
Aanvraag informatie camping.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje