Tijd voor teambuilding!

In bedrijven wordt gepresteerd!  De sfeer tussen collega's moet juist zitten.  Ze moeten op elkaar kunnen rekenen bij moeilijke opdrachten.  En je werknemers voelen zich graag gewaardeerd voor hun inzet.  Met een teambuilding of een familiedag zet je je werknemers in de bloemetjes!


Teambuilding op maat van jouw bedrijf!

Teambuilding werpt zijn vruchten af!  Wanneer vorm je een team?  Als je samenwerkt en een hindernis niet uit de weg gaat, maar op elkaar rekent om elke uitdaging het hoofd te bieden!

Wil je de teamspirit in je bedrijf nieuwe impulsen geven?  Organiseer een teambuilding en kies voor een avontuurlijk en recreatief programma op maat van jouw bedrijf!

Tijdens de uiteenlopende activiteiten tijdens de teambuilding, zoals het hoog touwenparcours of een trophy, zullen inzet, durf en creativiteit van je personeel op de proef gesteld worden!

Het personeel van je bedrijf zal zich bij de teambuilding een dag lang inzetten, en wel op een manier waarbij teamwork en uitdagingen op de eerste plaats staan!  Dit past ongetwijfeld in de filosofie van jouw bedrijf!

 
De trophy is een ideale activiteit voor een teambuilding voor jouw bedrijf!  De teams strijden om de eerste plaats en dat kan alleen door teamwork!
Hoger en hoger!

Naast teambuilding kan je ook een familiedag organiseren!  Komt er een springkasteel voor de kleine rakkers!  Of een schminkstand?  Jouw bedrijf kiest welke extra's ingepland worden!
Plezierig springen!
 

Fijne familiedagen.

Naast teambuilding organiseren we ook familiedagen voor je personeel en hun gezin!  Verdienen de werknemers van je bedrijf het om gevierd te worden?  Wil je hen bedanken voor hun inzet binnen het bedrijf?  Een mooie gelegenheid om een familiedag te organiseren.

De dag kan helemaal uitgewerkt worden op maat van uw bedrijf met activiteiten voor kinderen en volwassenen, gaande van klimmuur tot hoog touwenparcours, waterfietsen en fotozoektochten.  Het mooie zicht op de vijver maakt een receptie op het terras van het Strandgebouw De Eekhoorn extra feestelijk!  Terwijl je samen geniet van een glaasje bubbels, ravotten de kinderen in de mega grote speeltuin aan de plonsvijver!

Wil je een extraatje tijdens de familiedag voor het personeel van je bedrijf?  Laat ons een springkasteel verzorgen of een ballonnenclown!  Had je een ander idee?  Laat het ons dan zeker weten!  Vertrouw op onze professionaliteit om voor een geslaagd dagje uit te zorgen voor jong en ... minder jong!


Teambuilding?  Top!

Een teambuilding is pas geslaagd als iedereen zich gesmeten heeft en zich gemotiveerd heeft ingezet om in groep alle uitdagingen aan te gaan!  Op een familiedag moet iedereen, groot en klein, zich geweldig geamuseerd hebben!  Voor een geslaagde teambuilding of familiedag rekent u op ons!

Bij de dienst Sport en Animatie kan je voor alle informatie terecht over het organiseren van teambuilding of familiedagen voor grote groepen.  De faciliteiten op het domein zijn erop voorzien!  Een receptie, een teambuilding, een familiedag, een personeelsfeest, ... uw bedrijf komt op de eerste plaats!

Staat u aan het roer van uw bedrijf?  Deze keer kunt u de leiding aan ons overlaten!

 
Na een dagje teambuilding met het bedrijf, wordt de winnaar bekend gemaakt!  Maar toch krijgt iedereen van het bedrijf ... een pluim voor hun inzet!
Nagenieten!

Aanvraag informatie groepen.
Aanvraag informatie algemeen.
Plattegrond.

Reserveer hier
jouw kampeerplekje

Ontvang onze nieuwsbrief

Volg ons via:
De Lilse Bergen   |   Strandweg 6 - 2275 Lille (Gierle)   |   T. +32 (0)14 55 79 01 - E. info@lilsebergen.be
Reserveer hier
jouw kampeerplekje